Klubbens hunde

Nice
Ejer: Charlotte Fischer
Møller
Ejer: Marianne Engquist
Amanda
Ejer: Jørgen Rasmussen
Figo
Ejer: Lene Hansen
Indie
Ejer: Louise Unmack Kjeldsen
Kiwi
Ejer: Sussi Nielsen
Zeus
Ejer: Sara Pontoppidan
Stella
Ejer: Anne Beier
Helios
Ejer: Maria Uhrenfeldt
Whisky
Ejer: Eva Petersson
Cassie
Ejer: Lone Börger
Cia
Ejer: Tina Hindsgaul
Selma
Ejer: Lone Borger
Diesel
Ejer: Randi Büchmann Larsen
Singa
Ejer: Per Jensen
Sille
Ejer: Susanne Miller
Sophie
Ejer: Susanne Miller
Perle & Bilbo
Ejer: Hans Christian Andersen
Coffe
Ejer: Susanne Therkildsen
Pfennig
Ejer: Susanne Therkildsen
Thiana
Ejer: Fiona Blom
Vinca
Ejer: Pernille Breum
Futte
Ejer: Dorte Tram
Carma
Ejer: Carina Minna Andersen
Morgan
Ejer: Carina Minna Andersen
Tinka
Ejer: Katja Ehlig Damgaard
Baunty
Ejer: Lene Nehm

Om klubben

VAS er en lokalafdeling under Border Collie Klubben, dannet i januar 2007. Indtil da blev der trænet forskellige steder i Storkøbenhavn i Border Collie Klubbens regi, men det var ret problematisk ikke at have et fast træningssted fra år til år. Vi har fået en fantastisk modtagelse i Vallensbæk Kommune/Vallensbæk Idrætscenter og har meldt os ind i VI39, som er en paraplyorganisation for de fleste idrætsforeninger i Vallensbæk Kommune.

Vi fik lovning på at træne på Cirkusgrunden overfor Vallensbæk Idrætscenter, den skulle dog lige planeres en smule først. Det projekt gik uheldigvis lidt i vasken, da jorden blev lagt i forkert rækkefølge, så stabilgruset kom øverst og muldjorden nederst. Derefter slog det omskiftelige danske vejr til og ødelagde først det fremspirende græs ved en lang tørkeperiode. Der blev sået igen og så druknede eftersommeren - og græsset - i regn. Først i 2009 lykkedes det at etablere fast træning på Cirkusgrunden, i mellemtiden har vi ret luksuriøst trænet på Jordbanen ved Vallensbæk Skole, hvor der er tilhørende lysanlæg. I vinterperioden trænes der indendørs i diverse agilityhaller med kunstgræs eller gummibelægning.

Vi tilbyder agilitytræning for hovedsagelig store hunde (over 43 cm i mankehøjde), men har typisk også hold for mellemhunde, der også omfatter de lidt ældre store hunde, der ikke længere kan springe så højt.

Det meste af vores træning er målrettet konkurrencetræning.

Pladserne på de forskellige hold går først og fremmeste til border collier, da vi er en lokalafdeling under Border Collie Klubben. Hvis der stadig skulle være ledige pladser, kan andre hunde komme ind.

I forbindelse med klubbens pre-school, kan der godt deltage små og mellem hunde, men der kan ikke efterfølgende forventes hold for små hunde. Mellemhunde kan, hvis der er plads, få en plads på et begynderhold.
 
Træningsplads (Vallensbæk)
 
Bestyrelsen:
Formand:
Marianne Engquist

Næstformand:
Charlotte Fischer

Kasser:
Susanne Therkildsen

Bestyrelsesmedlemmer:
Annette S Jensen
Tina Hindsgaul

Bestyrelsessupleanter:
Per Jensen
Jytte Klarskov

Vedtægter

Genralforsamling 2015
Vallensbæk Agility Sport