Stævner & resultater / Pointlisten
VAS Pointliste:
-----------------------------------------------------------------------------------
Placering   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
Point        10  9  8  7  6  5  4  3  2   1
-----------------------------------------------------------------------------------
 
OBS OBS :NYT POINTSYSTEM EFTER 22 JUNI 2017.

Pointlisten - en konkurrence i klubben
Hvordan klarer vi os ude til stævnerne? I BCK Vallensbæk Agility Sport har vi en Championatliste - eller Pointliste, som vi kalder det - med de VAS medlemmer som starter til agilitystævnerne.

Den gælder KUN for stævner med rød start bog - både i DK og udlandet.

Den aktuelle stilling
Du kan altid se den ajourførte liste ved at klikke på linket ( til højre )

Der bliver ajourført både en liste med Agility klasser og en liste med Spring klasser. Uanset om man løber de almindelige klasser, eller senior eller junior, så kommer alle pointene på én og samme liste.

Det er med andre ord "alle mod alle", så unge som gamle hunde/førerer vil komme til at dyste mod hinanden på lige vilkår. For sjov klasser tæller IKKE mere.

Point gives efter følgende regler:

For at få point til listerne skal man være fejlfri. Man får altså ingen point hvis man er blevet disket eller har fejl. Der gives point for placering 1 til 10 og er der over 25 i klassen x med 1,5

Listen vil dække fra ca. 1. juli til ca. 30. juni (fra generalforsamling til genralforsamling), og så fremdeles. (ny liste starter efter sommerafslutningen). Det betyder at vi hvert år i juni måned i forbindelse med klubbens sommerafslutning for agility træningen og i sammenhæng med vores ordinære generalforsamling kan overrækker præmier til årets vindere.

Hvordan kommer jeg med på listen:
Når du har været til et agilitystævne skal du sende Charlotte Fischer (træner) en mail på adressen: frufischer@gmail.com

Det er dog ikke nødvendigt hvis det er et af de stævner hvor Charlotte alligevel selv deltager, så skal hun nok sørge for at dine resultater kommer med. Resultaterne finder vi på de lister der altid offentliggøres umiddelbart efter de forskellige stævner.

For at være kvalificeret til at figurere på Pointlisten skal man naturligvis træne agility i vores klub, BCK Vallensbæk Agility Sport samt starte stævnerne for VAS.

Du kan kun få point til listen, når du er tilmeldt et hold. Det vil sige, hvis du feks., kun træner hos os om vinteren, så er det kun i denne periode, du kan opnå point til listen.
 (efter VIBY stævnet 12 maj)
 
************************
 
 
************************
 
 
************************
 
 
 
 
Vallensbæk Agility Sport